Yhteistyökumppanit

Businessfrance

http://www.businessfrance.com/fi

Ranskan vienninedistämiskeskuksen Business Francen tehtävänä on auttaa ranskalaisia yrityksiä löytämään yhteistyökumppaneita Suomesta. Organisaatio avustaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa järjestämällä B to B -tapaamisia ja erilaisia tapahtumia, sekä osallistumalla eri alojen messuille. Business Francen kautta ranskalaiset yritykset saavat myös kattavaa tietoa Suomen markkinoista. Suomessa Promosalonsista on vastannut tammikuusta 2017 lähtien Ranskan vienninedistämiskeskus Business France.
Business France

Ranskalais-suomalainen kauppakamari

http://ccff.fi

Ranskalais-suomalainen kauppakamari on yhdistys, jonka perustehtävänä on kontaktipinnan luominen jäsenkunnalleen. Sen sisaryhdistyksenä toimii Pariisin Ranskalais-suomalainen kauppakamari. Ne muodostavat jäsenkunnalleen merkittävän foorumin ja yhteyden talouselämään sekä valtakunnan päättäjiin molemmissa maissa. Suomen ja Ranskan liiketaloudellisten suhteiden kehittäminen ja yritysten aktivoiminen entistä tiiviimpään yhteistyöhön on itsestään selvä tavoite.

Pamplemousse

http://www.pamplemousse.fi

Pamplemousse on ainoa Ranskaan erikoistunut matkanjärjestäjä Suomessa. Teemme kaikki järjestelysi messumatkalle, seminaariin tai kokoukseen Ranskaan. Saat kauttamme myös lisäpalveluja tarpeen tullen:autonkuljettajan, tulkkausta, käännösapua, sihteeripalveluja paikan päällä.
Pamplemousse on myös jäsen Finnish Business Travel Associationissa, FBTA:ssa. Tarjolla myös monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa ja lomamatkoja.

Promosalons jäsenmessut